Det er mye man må huske på når man skal på skiferie. Og det varierer litt fra person til person, og familie til familie hva man tar med seg. Men det er en fellesnevner, som alle har med på skiferie – foruten om ski. Nemlig mobilen. Mobilen er med alle overalt i dag.

Når man skal på skiferie, eller ferie generelt, er man avhengig av å ha en fungerende mobil. Og hvis mobilen skulle streike kan det være krise. Heldigvis kan man kjøpe iPhone batterier som man kan ta med seg. Det kan nemlig være veldig bra å ha batterier med seg som man kan bytte til dersom uhellet er ute.

Hva koster batterier til iPhone?

Batterier som brukes i iPhone, er såkalte litium-batterier. Fordi de nemlig er lagd av litium. Disse batteriene er meget effektive og billige, sammenlignet med andre typer batterier.

Det vil variere fra iPhone til iPhone hva batteriet vil koste. Men, ingen av dem er spesielt dyre. De koster alt fra 149 kroner til rundt 600–700 kroner. Det er heller ikke nødvendigvis slik at de nyere modellene har de dyreste batteriene. Batterier til iPhone 5c og iPhone 5s koster for eksempel omtrent det samme som batterier til iPhone xs max. Priser kan også variere, alt etter hvor stor etterspørsel og tilgjengelighet det er på batteriene

Kan man bytte batterier selv?

Det er mulig å bytte batterier på iPhone selv. Man kan enkelt finne videoer på YouTube som viser hvordan det gjøres. Avhengig av type iPhone, kan det være behov for forskjellige små verktøy. Kanskje har man dette allerede, hvis ikke kan det kjøpes veldig billig.

Sjansen er også helt klart til stedet for at man kjenner noen som kan bytte batterier. På den måten kan du helt enkelt få byttet batterier uten å måtte tenke på arbeidet selv.

Tåler iPhone-batterier kulden på vinterfjellet?

Young,Men,With,Smartphone,Mountain,Winter,ResortJa, iPhoner skal tåle ganske mye kulde før de slutter å virke. Når det er sagt anbefaler ikke Apple at man bruker mobilene når det er minusgrader. Men de sier også at det ikke er skadelig for mobilen å oppbevares ned til hele -20 grader.